Няма да има депутати от Възраждане, които да подкрепят правителство на

...
Няма да има депутати от Възраждане, които да подкрепят правителство на
Коментари Харесай

Костадинов: Подобни изказвания на Ковачевски са открита провокация

Няма да има депутати от " Възраждане ", които да подкрепят държавно управление на други партии.Това съобщи водачът на партията Костадин Костадинов, съобщи кореспондент на " Фокус "

" В момента виждаме разпада на един колониален модел, единственото решение са нови избори ", съобщи водачът на " Възраждане ".

Относно изявлението на македонския министър председател Димитър Ковачевски, че България се отнася към РСМ както Русия към Украйна Костадинов посочи, че  Македония съществува значително с помощта на България .

" Подобни изявления на Ковачевски са открита провокация . Мога да поздравя госпожа Йотова, тъй като неговото изявление идва в отговор на нейното, в което тя загатва за всички провокации от страна на РСМ последните години и най-много месеци ", съобщи още Костадинов.

" Ние би трябвало да приказваме истината на всеослушание, ще чуваме нападки от страна на РСМ, само че това не трябва да ни стопира, защото ние сме членове на Европейски Съюз, а не те, и те желаят да влязат, не ние ", сподели още водачът на Възраждане.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР